Vejret skifter

Udskriv

 

 
golfbold 100x100
Nyhedsbrev
November 2015

Kære Gæst,

  

Nyt fra baneudvalgsformanden

Sydbanen blev lukket for spil den 15. november for i år. Det kan måske synes uforståeligt, da november i år viste sig fra sin bedste side med mindre regn og temperaturer op mod 15 grader, fairways har været gode og greens i top.

Men banen har været åben siden 18. marts, og 25-30.000 spillere har spillet på banen frem til lukning. Det er vi både glade og stolte over, for det må jo betyde, at Sydbanen er særdeles attraktiv for både egne og fremmede spillere. Det er dog et meget stort pres på en 45 år gammel bane, og sliddet sætter naturligt nok sine spor. Det er ikke sikkert de er synlige for spillerne, men vores erfarne greenkeepere identificerer fremkomsten af svampesygdomme og mere ukrudt.

Det er jo en kamp mod naturen, som vi ikke må tabe. Da vores midler angående brug af pesticider til bekæmpelse af sygdomme og ukrudt er blevet meget begrænsede i henhold til gældende lovgivning, kræver det til gengæld en stor indsats af vore dygtige greenkeepere.

I løbet af sæsonen bliver der knivluftet, vertidrænet og topdresset, og formålet med alle disse tiltag er i al sin enkelthed at forbedre jordbundsforholdene, så vi kan få eftersået med de mere slidstærke kulturgræsser rødsvingel og hvene.

Som en konsekvens af alt dette har det gennem årene vist sig, at Sydbanen har nydt godt af sit vinterhi. Banen er blevet bedre år for år, og vi håber og tror på, at den bliver endnu bedre i næste sæson, som forhåbentlig igen kan indledes medio marts måned.

snart-sne

Den første sne kommer måske allerede i weekenden? 

 

Til mandlige medlemmer i Køge Golf Klub!

Vi søger flere kvindelige medlemmer: Kun én kvindelig samlever for hver fem mandlige medlemmer spiller golf. Golf er fantastisk og det sociale liv i klubben bliver langt bedre, når du kan dele det med din samlever.

Derfor har vi et særligt juletilbud til dig som julegave til din samlever, der ikke spiller golf endnu. Vi tilbyder et gavekort til et 2 måneders prøvemedlemskab i 2016:

Normalpris kr. 1.000,-

Din pris: kr. 800,- 

100 2285 


Årets perler af turneringer sluttede af 
med Andeturneringen

Turneringen blev afviklet lørdag den 7. november som en 18-hullers match med gunstart med et beskedendt antal på 30 deltagere.

Vinderne blev:

Nr. 1    Jan Ulrik Nielsen     35 points 
Nr. 2   Per Normann Skoglund     35 points
Nr. 3    Søren Jensen     35 points
Nr. 4   Camilla Bjerre Henriksen     34 points

                                           
Der var præmier til de 4 bedst placerede, og i 1. og 2. præmierne indgik der en juleand med greenkeeper Kim Jørgensen som sponsor.

Turneringen blev afviklet i godt vejr, og var således punktum for en lang og vellykket sæson i Turneringsudvalgets regi. Der er afviklet 12 turneringer i årets løb med fin deltagelse. Der har været fin opbakning fra en række præmiesponsorer, og der skal lyde en stor tak til Turneringsudvalget for en fin planlægning og afvikling af det samlede program. 

Turneringsudvalget består af: 

  • Formand Else Marie Langfeldt
  • Birgitte Sass Schärer
  • Arne Pedersen
  • Preben Langfeldt

IMG 0926
Vinderteamet fra Andeturneringen.

 

Katten er genforenet med sin ejer

Alle vores medlemmer, der har deres gang i Køge Golf Klub, har oplevet at klubben har fået kat. En sort hankat har opholdt sig på klubbens arealer i eftersommeren og her i efteråret.

Det var helt tydeligt, at der var tale om en tam huskat, og den var øremærket, så der måtte være én, der savnede den. Selvom det kan være praktisk med  ...

Læs mere

efterlyst-sort-kat-i-valby

 

Dit medlemskab

Deadline 1. december 2015

Ændring i medlemskategori
Skift af kategori i nedadgående retning, udmeldelse eller ønske om ratevis betaling skal meddeles senest den 1. december for at få virkning for det kommende år. 

Ratevis betaling
Du har også mulighed for at tilmelde dig til ratevis betaling over 8 rater, første gang den 31. januar og mod et administrationsgebyr på 50,- kr. pr. rate. Ratevis betaling kræver tilmelding til PBS.
Husk at orientere Administrationen om, at du ønsker ratevis betaling i 2016. 
Har du i 2015 været tilmeldt ratevis betaling, fortsætter du automatisk i 2016 med mindre du melder fra til Administrationen.

Køge Golf Klub opkræver kontingent via PBS
For de medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig til den automatiske PBS-betaling, vil kontingentet blive opkrævet manuelt med et administrationsgebyr på 100,- kr. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig til PBS, så gør det nu på dette link. Kontingent vil blive opkrævet med forfaldsdato ultimo januar 2016.

betalingsservice 

Modstrom banner

 

Køb Golfhäftet 2016 allerede nu!

Køb dit Golfhäfte i Køge Golf Klub og støt klubben.
Klik på billedet herunder for at læse mere.

DK-banner-campaign 1511

 

Juletilbud fra Royal Mougins i Frankrig

Klik her - og se hele pakken.


Facebook like

 

Facebook
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing