Julen nærmer sig

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
December 2015

Kære Gæst,

 

Køge Golf Klub kåret som én af Danmarks
bedste baner!

Med en høj svarprocent blandt Golfhäftets brugere har de kåret Køge Golf Klubs dejlige Sydbane til den 3. bedste bane i Danmark i 2015. Vi var meget tæt på at snuppe 1. pladsen, men den går vi efter i 2016.

TeeTime kortet er desuden blevet lagt sammen med Golfhäftet som det fortsættende kort, og i Køge Golf Klub er vi med i ordningen igen i 2016.

Køb Golfhäftet 2016 allerede nu!
Køb dit Golfhäfte i Køge Golf Klub og støt klubben.
Klik på billedet herunder for at læse mere.

DK-banner-campaign 1511

Nordbanen er åben for spil

Traditionen tro er Sydbanen lukket for vinteren, men Nordbanen er åben for spil. 

Dels er der udlagt måtter på udslagsstederne, og dels står der en kurv i foyeren med plastik "vintermåtter", som er til fri afbenyttelse på fairways.
Vi opfordrer til brug af vintermåtterne dels for at skåne banen, men også for at forbedre eget spil. Banen er spilbar selvom den naturligvis er våd på denne årstid.

Som den næste store opgave for Baneudvalget og greenkeeperne er dræning af våde områder på Nordbanen. Arbejdet er gået i gang, hvilket kan ses med opgravninger forskellige steder. Samtidig har greenkeeperne udført et FLOT arbejde med anlæg af nye huller og et nyt teested. De nye huller på hul 1, 2 og 3 forventes at være klar til spil efter sommerferien.

vinter3

Medlemmer og gæster har taget godt imod den nye drivingrange

Vi får fine tilbagemeldinger på brugen af den ny drivingrange med nye udslagspladser (heraf 9 overdækkede pladser, og i det første af de 3 huse er der indlagt lys).

Der udtrykkes ligeledes stor tilfredshed med de nye bolde, der er af en bedre kvalitet end de gamle.                    

Indførelsen af chips til opfyldning af spande til bolde er ligeledes velfungerende – dog skal man huske, at opfyldning kun kan finde sted i kontores åbningstid (kl. 9-14 fra mandag til torsdag). Hvis du er forhindret i at komme i kontorets åbningstid, så kontakt os for en sær-aftale.

Medlemmer fra andre klubber har fri adgang til vort anlæg, og det er nu også muligt for ikke-medlemmer at købe chips til opfyldning af bolde. Fortæl det til venner og bekendte, så flest muligt kan få glæde af vort anlæg, og måske kan der også komme nye medlemmer ud af dette.

Modstrom banner

SGS ordningen fortsætter til næste år

Samarbejdsaftalen med andre klubber, hvor deltagerne kan spille flere baner, har været en stor succes. Således har Køge Golf Klub haft 200 medlemmer med i ordningen i 2015.

Ordningen er tilgængelig for fuldtids-og hverdagsmedlemmer.

2016-sæsonen bliver den 6. sæson for dette samarbejde, og i skrivende øjeblik arbejder vi på at få afklaret hvilke klubber, der deltager. Vi forventer at kunne fortælle hvilke klubber, der er omfattet af ordningen i begyndelsen af det nye år.

Xmas-5

Administrationens åbningstider
mellem jul og nytår

Der er lukket fra fredag den 18. december til og med søndag den 3. januar - begge dage inclusive.

Køge Golf Klub ønsker alle vores medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår! 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing