Nyt Selandia Golf samarbejde

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Januar 2016

Kære Gæst,

 

Forår

Populært golfsamarbejde udvides i 2016

Den populære ordning Selandia Golf (SGS) fortsætter i 2016 i udvidet form og nu med deltagelse af 7 klubber, nemlig: Falster, Harekær, Greve, Ishøj, Køge, Sydsjælland og Vallø. Skjoldenæsholm har trukket sig og Harekær er tilbage igen.

I ordningen kan fuldtids- og hverdagsmedlemmer deltage, og de 7 klubber tæller i alt 7.000 aktive medlemmer. Du kan allerede nu tilmelde dig til ordningen ved henvendelse til Administrationen, idet deltagere fra 2015 skal melde fra, hvis de ikke ønsker at fortsætte i år.

Sidste år deltog godt 300 medlemmer fra de 5 deltagende klubber, og de spillede 2.700 runder eller 9 runder i gennemsnit pr. deltager – alt sammen for kr. 975,00 og halv pris for unge medlemmer under 18 år svarende til prisen for 3 greenfee billetter. Ordningen er således meget ...

Læs mere

SGS Selandia Golf

Ledige bagskabe

I forbindelse med årets udmeldelser er der flere ledige bagskabe – både 60 cm over- og underskabe til en pris på 700,- kr. og 80 cm overskabe til 900,- kr. pr. år.

Interesserede kan rette henvendelse til Administrationen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Bagskabe

 

Indkaldelse til Generalforsamling

Køge Golf Klub afholder generalforsamling onsdag den 9. marts kl. 19.00. 
Sæt allerede nu X i kalenderen! 

Generalforsamling

 

Køge Golf Klub kåret som én af Danmarks 
bedste baner!

Med en høj svarprocent blandt Golfhäftets brugere har de kåret Køge Golf Klubs dejlige Sydbane til den 3. bedste bane i Danmark i 2015. Vi var meget tæt på at snuppe 1. pladsen, men den går vi efter i 2016.

TeeTime kortet er desuden blevet lagt sammen med Golfhäftet som det fortsættende kort, og i Køge Golf Klub er vi med i ordningen igen i 2016.

Køb Golfhäftet 2016 nu!
Køb dit Golfhäfte i Køge Golf Klub og støt klubben.
Klik på billedet herunder for at læse mere.

DK-banner-campaign 1511

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing