Ny golfmanager i Køge Golf Klub

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Februar 2016

Kære Gæst,

 

Leif Larnkjær 2012

 

Ny golfmanager
i Køge Golf Klub

I sidste uge blev der udsendt et nyhedsbrev, hvor vi orienterede om, at vor nuværende golfmanager Helge Caspersen af helbredsmæssige årsager har valgt at opsige sit job til fratrædelse 31. marts 2016.

Da golfsæsonen med et deraf følgende stort pres på også den administrative del af klubben starter omkring primo april, har bestyrelsen truffet beslutning om hurtigt at ansætte en afløser.

Vi er kommet i den gunstige situation, at vi allerede nu har kunnet ansætte en kvalificeret person til at overtage posten den 1. april 2016.

Klubbens bestyrelse har ansat Leif Larnkjær på en 1 årig kontrakt, hvilket giver mulighed for uden nogen form for tidspres at vurdere håndteringen af de fremtidige administrative processer i Køge Golf Klub.

Leif Larnkjær har været medlem af Køge Golf Klub siden 1990 og har i en periode deltaget i arbejdet i bestyrelsen samt som suppleant. Herudover har Leif i en periode arbejdet i klubbens administration og har således en god baggrund for hurtigt at sætte sig ind i det arbejde, der skal udføres.

Bestyrelsen byder Leif velkommen og med hans indstilling til arbejdet, er vi helt sikre på, at opgaven som golfmanager bliver udfyldt til alles tilfredshed.    

Bestyrelsen
Køge Golf Klub

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing