Nyhedsbrev KøGK, februar 2013

Udskriv

 

 

golfbold 100x100

 

Nyhedsbrev

Februar 2013

 

Kære Gæst,

 

lusthus10 stor


Et nyt starterhus 
er en realitet

 

Som tidligere omtalt bliver et nyt starterhus en realitet til sæsonstart i år. Huset er sponseret af XL-Byg, og det opføres ved hjælp af indsats fra greenkeepere og frivillige fra Ejendomsudvalget.

Preben Langfeldt har meldt sig som leder af et starterteamet.Vi har endnu ikke lagt os helt fast på teamets opgaver, men medlemmerne i teamet vil komme til at arbejde i tæt samarbejde med Baneservice.

Vi er derfor allerede nu interesseret i at høre fra medlemmer, der kunne have lyst til at indgå i teamet. Andetsteds i nyhedsbrevet fremgår et stillingsopslag til Gæsteservice. Langt hen af vejen er beskrivelsen af job og medlemmer i stillingsopslaget også dækkende for jobbet i starterteamet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om præmisserne for jobbet i starterteamet, så kontakt venligst Administrationen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 56 65 10 00.


Gæsteservice:

Stillingsopslag

Gæsteservice søger medarbejdere med tiltræden ved sæsonstart og med intromøde fredag den 15. marts 2013.

Jobbet
Et yderst afvekslende arbejde under velordnede forhold i kontakt med mange forskellige mennesker - både egne medlemmer og gæster.

Kvalifikationer
En venlig og hjælpsom person med smil på læben og med evne til en kvik bemærkning i passende situationer.

Arbejdstid
Ca. 4 timer om ugen på hverdage eller ca. 6 timer på en lørdag eller søndag ca. en gang om måneden.

Lønforhold
Arbejdsglæden plus en kop kaffe eller lignende i ny og næ.

Organisationsforhold
Medlem af Køge Golf Klub.

Ansøgning
Gerne i mundtlig form til kontoret på tlf. 56 65 10 00 eller på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Henvendelse kan dog også rettes til Hanne Wurr (tlf. 41 58 41 89, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Arne Pedersen (tlf. 46 15 18 38, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).  

008

 

Golf ved Køge+

Den succesrige ordning fortsætter igen i år på samme vilkår som sidste år i perioden fra den 1. april til den 31. oktober.

Sydsjællands Golfklub i Mogenstrup er trådt ind i ordningen og Skovbo har trukket sig. De 4 deltagende klubber er herefter: Golf Club Harekær, Sydsjællands Golfklub, Vallø Golfklub og Køge Golf Klub.

Ordningen tilbydes alle fuldtids medlemmer, der har betalt indskud, og prisen er i år sat ned fra kr. 1.200,- til kr. 975,-, og halv pris for juniorer.

Tilmelding til ordningen kan foretages til Administrationen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 56 65 10 00. Selv om du deltog sidste år, så forudsætter det en fornyet tilmelding i år. Hvis du allerede har givet besked, så skal du ikke foretage dig yderligere.  Medlemsforum oprettes på hjemmesiden

For den skarpe iagttager er det bemærket, at vi har oprettet et Medlems login, som du kan finde under fanen Medlem nederst til venstre. Indtil nu er Medlems login kun aktivt for redaktører af hjemmesiden.

For medlemmer i øvrigt bliver login aktivt inden sæsonstarten, idet vi vil orientere om det, når vi går i luften.

Tanken med et Medlemsforum er, at vi vil orientere om forhold, som vi ikke ønsker at fortælle offentligt om. Som eksempler kan nævnes regnskaber, budgetter og referater fra interne møder.

Udover informationsdelen er det også tanken at oprette et debatforum, hvor medlemmerne kan henvende sig med stort og småt, men ...
- som sagt så er forum ikke aktivt endnu. Vi vender tilbage, når tid er. 

DSC 0042 

Begynderudvalget/Mandagsklubben 

afholder Regelspørgeaften

 

Mandag den 18. marts 2013 kl. 19.00 i klubhuset

Aftenen henvender sig fortrinsvis til de seneste års begyndere, men alle er velkomne.

Mød op og bliv orienteret om de regler, vi har erfaring for volder de største problemer under spillet. Endvidere vil der blive orienteret om de nye handicapregler, herunder den foretagne årsrevision.

I løbet af aftenen er der mulighed for at få svar på stort set alle mulige spørgsmål.

Tilmelding senest den 14. marts til kontoret (Jytte Berg) på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 56 65 10 00.

Medbring regelbog og skriveredskaber.
Hvis man ikke har den nye regelbog  kan den købes på dagen.   


 
golf03

Oldtimers:

Invitation til møde
om den kommende sæson

 

Onsdag den 20. marts kl. 10.00 
i restauranten

I vil blive orienteret om kommende turnering, turneringsformer, nye tiltag og meget andet.
Alle klubbens 50+ medlemmer er velkomne.

Vi byder på kaffe Glad smiley

 

 

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing