Nyhedsbrev KøGK, april 2013

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
April 2013

Kære Gæst,

 

Tag med ud og spil golf på Golfens Dag

Vi afvikler Golfens Dag på søndag den 14. april med følgende program:

Kl. 10.00-12.00 

Instruktion af proerne og ”Tag med ud og spil” 

kl. 12.00-13.00

Show af trickgolferen Karsten Maas

kl. 13.00-15.00

Instruktion af proerne og ”Tag med ud og spil”

Inviter familie og venner med på golfbanen, og tag med ud og spil med din familie og venner, og vær begynderens coach på hul 1 og 9 på Nordbanen.

Efterfølgende er klubben vært ved en burger og pølser til børnene i restauranten, hvor I også vil finde klubrepræsentanter, der er klar til at fortælle mere om at komme i gang med golf.

Mød op og hjælp klubben med flere nye medlemmer!

golfdag klub-banner 500x100

 

Nyt begynderhold

Begynderskolen er startet forrygende med et hold på 40 begyndere, hvor vi har været nødt til at lukke for yderligere tilmelding.

Næste begynderhold indledes mandag, den 6. maj, og her har vi allerede 16 tilmeldinger. Benyt Golfens Dag til at præsentere venner og familie for golfen, og hjælp til med at motivere dem til at melde sig til begynderholdet den 6. maj.

God fornøjelse!

Hvornår åbner banen?

Så snart frosten har forladt jorden, hvilket vi forventer sker omkring 10. april (stop for nattefrost), påbegynder greenkeeperne arbejdet med at klargøre banen. Som de fleste sikkert ved, kan man ikke forvente vækst i græsset før jorden har opnået en temperatur på 6-7 grader. Derfor er der brug for en uges tid til luftning af greens med efterfølgende topdressning, klipning af teesteder og fairways og til sidst klipning og rulning af greens. Vi vil i år kunne opleve flere områder med skader fra sneskimmel, men når først der rigtig kommer gang i væksten, vil sporene stille og roligt slettes ...

Draw 7 

Læs mere

 

Åbningsmatchen er udskudt ...

Da Sydbanen i år først åbner den 18. april, er Åbningsmatchen blevet udskudt til den 20. april. Har man allerede tilmeldt sig, bedes man tilmelde sig på ny via www.golfbox.dk

golf 987

Oldtimers

Da Sydbanen er lukket, er onsdag den 24. april første spilledag i Oldtimers.

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

 

Powered by AcyMailing