Nyhedsbrev KøGK, juni 2013

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Juni 2013

Kære Gæst,

 

Oldtimers udvider med turnering
på både Syd- og Nordbanen

Oldtimers, der i dag er den største ”klub i klubben”, udvider nu med en turnering på Nordbanen for medlemmer med hcp over 40. Det imødekommer et stort ønske om muligheder for at deltage i turneringer for højhandicappere inkl. prøvemedlemmer. Første turnering afvikles som en 18 hullers stableford førstkommende onsdag, den 12. ds., og turneringerne i juni måned opfattes som en prøve på konceptet for at lodde interessen. Der er tale om tællende turneringer med hcp-regulering.

Du kan deltage hos Oldtimers, når du som kvinde er fyldt 50 år inden årets udgang, og som mand 55 år.

Oldtimers spiller hver onsdag, og som deltager i Nordbaneturneringen skal du møde op mellem kl. 7.30 og kl. 9.30. Det kræver ikke et medlemskab af ”klub-i-klubben”, men du møder blot frem på dagen, og det koster kr. 25,00 pr. gang, der går ubeskåret til præmier.

For Nordbanemedlemmer med hcp 40 eller derunder kan der deltages i Sydbaneturneringen mod betaling af greenfee kr. 350,- eller ved opgradering til fuldtidsmedlem ved brug af det ekstraordinære tilbud om betaling af kr. 1.200,- for resten af året.

Oldtimers glæder sig til at tage imod rigtigt mange nye medlemmer.

Oldtimers

 

Et ekstraordinært godt sponsortilbud

Vi er kommet i den usædvanlige situation, at vi har ledige teestedsreklamer til salg både på Syd- og på Nordbanen.

Et sponsorat koster min. kr. 10.000,- + moms pr. år, og heri kan indgå teestedssponsorater. Et teestedssponsorat på Sydbanen (damer og herrer) koster normalt kr. 10.000,- om året og på Nordbanen kr. 7.000,- om året. Sponsoraterne tilbydes til halv pris for resten af sæsonen under forudsætning af fuld betaling for næste år.

Du kan altså få en reklame på Sydbanen for kr. 5.000,- resten af sæsonen og for kr. 3.500,- på Nordbanen.

Først til mølle ...

Teested-skilt

 

Besøg af Ulrik Wilbek

Journalist Peter Grønborg, Dansk Golf og håndboldlandsholdets træner Ulrik Wilbek havde sat hinanden stævne i Køge Golf Klub en dejlig aprildag for at spille 9 huller på Nordbanen (Sydbanen var optaget af Åbningsmatch). Det er der kommet en 5 siders artikel ud af i Dansk Golf nr. 3 2013 (side 86-90).

Ulrik Wilbek udtrykker sig positivt om vores Nordbane og klubbens service. Det lykkedes samtidig at få en aftale med Ulrik om, at han kommer som indlægsholder i Erhvervsklubben til et arrangement i 2014.

Ulrik

Ulrik Wilbek bliver budt velkommen til Køge Golf Klub af golfmanager Helge Caspersen.

 

Nyt fra banen

Ændring af fortrinsret i weekends og på helligdage
Det er besluttet, at 2- og 3-bolde på disse dage ikke har fortrinsret frem for 4-bolde. Vi opfordrer til, at flest muligt slår sig sammen i 4-bolde.

Læskuret ved 1. tee på Sydbanen
Læskuret har tabt kampen til det ny starterhus. Efter at skuret har tjent mange golfspillere i knapt 30 år er det blevet henvist 1. tee på Nordbanen, hvor det vil blive opsat i nær fremtid.

Smuthul lukket
Smuthullet mellem 4. green og op til 5. teested er lukket med henvisning til alene at anvende den markerede sti. Respekter venligst dette og lad de nye cypresser være i fred. 

107 0794 

 

Begyndere

Årets 3. begynderhold blev indledt i går aftes med deltagelse af 25 kommende klubkammerater. Prøvemedlemmerne gennemgår et intensivt uddannelsesprogram over 14 dage med 4 teorilektioner og 4 praktiklektioner under kyndig ledelse af Arne Pedersen og Bent Andreasen fra Golfskolen og fra pro'erne i praktikken. Herefter får de udstedt et golfkørekort.

De sidste 6 uger af prøvemedlemskabet deltager de i Mandagsklubben, hvor 3 begyndere går ud i bold sammen med en holdkaptajn, og efter prøvemedlemskabets udløb tilbydes de medlemskab.

Fra hold I og II har vi 60 nye golfere, og fra hold I, der netop har afsluttet prøvemedlemskabet har samtlige deltagere meldt sig ind i klubben = 100% Det er fremragende!

Med de sidst tilkommende har vi fået 133 nye og øvede medlemmer i år til dato.
Det er meget tilfredsstillende.

I annoncerne om prøvemedlemskab har vi indsat en QR-kode som linker til en konkurrence om 2 prøvemedlemskaber. Vinderne har fået direkte besked.

Prove

 

Turneringer

Sommertime Teamplay
- blev gennemført i den forgangne weekend over 2 dage med 18 hullers stableford for hold pr. dag, og med middag og fest lørdag aften. Der var tale om et meget vellykket arrangement i fint golfvejr. Der deltog 34 hold med 136 spillere, og der var et flot præmiebord med sponsorer som følger:

 1. præmie     SuperBest, Næstved 
 2. og 3. præmier    Bryghuset Braunstein
 Indlagte præmier lørdag    Erik Sørensen Vin
 Indlagte præmier søndag    Proshoppen v/Peter og Peter

Se resultaterne her.

Sct. Hans Turnering
Næste turnering afvikles søndag den 23. juni kl. 17.30 som en 9-hullers stableford både på Syd- og Nordbanen. Efter matchen er der fællesspisning, og der afsluttes med bål. Køge Golf Restaurant er præmiesponsor.

Prisen er kr. 198,00 for hele arrangementet. Dog skal hverdagsmedlemmer betale kr. 50,00 i greenfee derudover, og greenfeemedlemmer skal betale kr. 200,00 på Nord og kr. 350,- på Syd.

Sidste tilmeldingsfrist er den 19.06. kl. 12.00 via Golfbox.
Bak op om arrangementet. Det bliver helt sikkert hyggeligt. 

 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

 

 

Powered by AcyMailing