Nyhedsbrev KøGK, august 2013, 2

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
August 2013

Kære Gæst,

 

Hul 17 Sydbanen KøGK

 

Velkommen til vores mange nye medlemmer

Vi har en meget positiv stemning i klubben i øjeblikket og ikke mindst om mandagen, når begynderklubbens medlemmer mødes. På grund af overvældende tilslutning har det været nødvendigt at fremrykke Mandagsklubbens starttidspunkt med en time fra kl. 15.00 til 14.00 hver mandag.

År til dato har vi budt 215 nye medlemmer velkommen, og ca. halvdelen af dem er rekrutteret via begynderklubben. Det er en meget tilfredsstillende udvikling, der betyder, at vi i disse dage passerer 1.600 aktive medlemmer.

Husk at vi kvitterer med et gavekort på kr. 500,- for hver henvisning, som vi modtager på et fuldtidsmedlem eller ved opgradering til fuldtidsmedlem. Vi har plads til flere medlemmer.

Tag godt imod jeres nye klubkammerater!

 

Ny greenkeeper

Vi siger velkommen til ny arbejdskraft i greenkeeperstaben Magnus Bentsen. 

 100 4306

 

Regionsgolf: Veteraner

Klubbens 2 veteranhold i Østkredsen har repræsenterede klubben på bedste vis, ved på udebane efter spil mod Hedeland Golf Klub, at placere sig på førstepladsen i de respektive puljer.

A holdet der kunne tåle et mindre nederlag, tabte med mindst mulig cifre 6-5 efter en utrolig tæt match hvor holdets 2. herresingle vandt på hul 18. Dette betød, at klubben til næste år har et hold i veteran eliterækken.

C holdet skulle vinde, da de hjemme havde spillet uafgjort, og det gjorde de på flotteste vis med en sejr på 6-5.

Førstepladsen gav således begge hold mulighed for kvalifikationsspil om sjællandsmesterskabet startende med kvartfinaler. A holdet i Frederikssund mod Søllerød og C holdet i Søllerød mod Kokkedal.

Og hvilken dag! A holdet spillede på det nærmeste Søllerød ud af banen med hele 10-1 og for at ikke stå tilbage gjorde C holdet det lige så flot med en sejr på 8-3. Begge hold ser nu med spænding frem til semifinaler henholdsvis på Simons og Trelleborg.

100 4302

På billedet ses spillerne på A holdet.

 


Gedder i søerne?

Vi har i nogen tid vidst, at der var rovdyr i søen bag 1. hul. Tidligere i sommer så nogle spillere en andemor med 5 ællinger krydse Gl. Hastrupvej fra Nordbanen for at tage en formiddagsdukkert i søen bag 1. hul. Men netop som ællingerne vraltede ned i vandkanten, sagde det "haps" og så var der kun 4 ællinger.

Andre spillere og greenkeepere fik set ikke bare en men mindst to gedder i søen, så lystfiskerne blev tilkaldt. I første forsøg var der ikke held, da der var for megen grøde flydende i overfladen. 

Efter oprensning blev der i andet forsøg fanget en lille gedde, men en større havde bidt til bolle en enkelt gang.I lørdags blev der så gjort et nyt forsøg henad mod aftenstid og det gav pote. Mogens Skyggelund fangede den store krabat, som trods en estimeret vægt på 3-4 kilo så noget mager ud, der var ikke megen sul på den krop. Den har levet i søen i nogle år og sandsynligvis ernæret sig af ællinger og vandrotter, samt muligvis nogle unge karper.

Lidt senere fangede Mogens' gæstefisker, Lars fra Roskilde, den lille gedde, så i alt har der været en stor og to små i den sø.

Et forsøg i søen ved 8. hul gav bid tre gange, men den/de slap desværre væk. Her vil der blive forsøgt igen. Det forklarer, hvorfor der længe ikke er set nogle af de krebs, som tidligere ofte kunne ses i netop denne sø.

    Fisk1 
    Fisk3
    Fisk2

 

 

Vi byder nye sponsorer velkommen!

The Whole Company 

 

 

v/ Henrik Winther Olsen

Køge Kopi Center

 

 

v/ Lars Pedersen 

Modstrøm Danmark A/S

 

 

v/ Martin Baadsgaard 

Electrolux Professional A/S

 

 

v/ Thomas Jensen

CA Entreprise

 

 

v/ Claes Andersen 

- og til de senest ankomne medlemmer i Erhvervsklubben:

  • Martin Baadsgaard, Modstrøm Danmark A/S

  • Thomas Jensen, Electrolux Professional A/S

  • Claes Andersen, CA Entreprise

 

 

adena 480x80

 

Bridge:

Maratonturnering klaret med stil og højt humør

44 deltagere var tilmeldt Golf & Bridge-turneringen, der blev afviklet fredag den 16. august.

Efter en lille opmuntring i starterhuset slog de første ud til Greensome – slagspil fra scratch kl. 10.00. Deltagerne skulle føre deres antal slag samt stableford, men måtte af hensyn til tiden max bruge 10 slag på et hul.

Efter bridgen gik vi til bords til en dejlig buffet, og så gjaldt det bridgen. Der blev spillet 21 spil -  alle mod alle - for det var jo årets match i Golf & Bridge samlet, det gjaldt.

Da alle ikke har handicap i bridge (endnu - det er på vej), blev man placeret efter golf fra scratch – nr 1 til 21 (et enkelt par spillede ikke golf). I bridge blev man ligeledes placeret som nr 1 – 21, og parret med laveste placeringssum blev vinderen.

Der blev dog også udleveret præmier til golfpar, der vandt med deres stablefordpoint, til golfvinderne fra scratch samt til bridgevinderparret.


golfogbridge2013


På fotoet ses nogle af vinderne:

I midten: 

 Nr 1 i Golf & Bridge: Lotte Kamp og Lars Kuld 

Til højre:

 Nr 2 i Golf & Bridge: Gitte og Carsten Seersholm

Til venstre:

 Nr 3 i Golf & Bridge: Kirsten Kuld og Vibeke Jarlstrøm

Neders t.v.

 Nr 1 Golf med stableford: Ditte og Søren Kofoed

Nederst t.h.

 Nr 1 i golf fra scratch: Mette Taylor og Lene Nielsen

Vindere i bridge:

 Da man kun kunne få én præmie, gik 1. pladsen videre til 
 nr 2:  Signe Ilsøe og Jens E. Justesen

Der var flere, der fik præmier bl. a. takket være vinsponsorat fra restauratøren. Tusind tak for det siger udvalget, der i år bestod af Mette og Anders Hvidbæk, og Kirsten og Ib Hanskov. Næste år bliver det vinderne, der må tage en tørn med det hyggelige arrangement, der sluttede ved 22-tiden.

 

Udsalg i Køge Golf Shop

Golfstore udsalg

 

Oprydnings salg - alt skal væk!

  • Golf køller/metal woods, hybrider og jern, spar op til minus 30%
  • Beklædning og sko spar op til minus 50%

Køge Golf Shop I/S
Tlf 56656400

 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing