Nyhedsbrev KøGK, oktober 2013, 2

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Oktober 2013

Kære Gæst,

 

Pressemeddelelse:

Lokalt golfsamarbejde
skifter ud i deltagerkredsen

100 4521 a

Golf ved Køge Plus har i det forgangne år bestået af et samarbejde mellem 4 klubber, nemlig: Golf Club Harekær, Køge Golf Klub, Sydsjællands Golfklub og Vallø Golfklub, hvor klubbernes fuldtids medlemmer kan spille alle 4 baner frit mod et beskedent merbidrag til deres kontingent.

Fra næste sæson træder Golf Club Harekær ud af ordningen. Baggrunden herfor er en ny bestemmelse blandt de deltagende klubber om, at man fremadrettet kun kan deltage i samarbejdet under forudsætning af, at man ikke har indgået fritspils-ordninger uden betaling med andre klubber.

Det betyder, at samarbejdet har ændret karakter over de seneste år fra at være et rent lokalt samarbejde til at udvikle sig til et samarbejde mellem Køge og Vallø golfklubber lokalt suppleret med en klub syd på og en nordligt placeret golfklub.

De involverede parter forhandler om sammensætningen for 2014 dels med Sydsjællands Golfklub sydpå og en mulig ny samarbejdspartner nordpå, men der foreligger endnu ikke en endelig afklaring. Interessen for at få en nordlig klub med i samarbejdet skal ses som en imødekommenhed overfor de mange lokale medlemmer, der arbejder i Københavnsområdet, og har svært ved at komme hjem af motorvejen, der er ramt af vejarbejde.  

Samarbejdet i Golf ved Køge, der indledtes i 2011 som et rent lokalt samarbejde, fungerer meget tilfredsstillende, idet de deltagende medlemmer altid kan komme ud og spille golf, når det passer dem. Således har der i år været deltagelse af 273 medlemmer, der har spillet over 2.000 runder i alt. 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing