Nyhedsbrev KøGK, oktober 2013, 3

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Oktober 2013

Kære Gæst,

 

Nyhedsbrevet fejrer 1 års fødselsdag

Vi har valgt at udsende et nyhedsbrev i takt med, at vi har aktuelle emner at omtale.
Det er blevet til 27 nyhedsbreve det første år.

Det er vores fornemmelse, at nyhedsbrevet er positivt modtaget hos vores medlemmer. Der er 1.110 personer, der abonnerer på brevet, og i betragtning af, at vi har mange familier som medlemmer, er der tale om en meget høj dækning blandt vores ca. 1.700 medlemmer inkl. passive medlemmer.

Det er vores opfattelse, at nyhedsbrevet langt hen ad vejen erstatter vores klubblad. Derfor har vi reduceret klubbladet til en udgivelse i år. Klubbladet forventes på gaden den 15. november. 

Efterår 2

Nyt fra Baneudvalget

Efter en sæson med forhåbentlig mange dejlige golfrunder er det nu på tide at informere om planerne for vores efterårsarbejde. Greenkeeperne påbegynder nu bearbejdning af fairways med 24 mm massive spyd i 30-35 cm dybde i stil med sidste år. Observationerne fra 2013 har klart vist, at vi får tættere græs og bedre dræning ...

Læs mere

Modstrom banner

 

Birthe Husbond 

 

Årets Old Timer

Old Timers har en fantastisk tilslutning. Således var de 132 deltagere til årsafslutningen, og langt flere har deltaget året igennem. Det er suverænt den største ”klub i klubben”.

Klubben har SuperBest Solrød, som sponsor med stor opbakning fra sponsors side.
Således henvendte købmand Søren Petersen sig og foreslog indstiftelse af Årets Old Timer. I samarbejde med Frilandsgrise sponsorerer SuperBest en halv gris til en værdi af kr. 1.800,- til den udvalgte.

Første medlem, der modtog den ærefulde titel fra sine kammerater, var Birthe Husbond med en overvældende opbakning. Vi ønsker til lykke til Birthe med opbakning herfra, idet Birthe er en meget værdifuld ambassadør i klubben, hvor hun deltager på flere fronter.

 

Projekt parkeringsplads

Mandagsholdet har igen imponeret med en enestående indsats: De har i samarbejde med greenkeeperne plantet 1.500 cotoneasters som bunddække på skråningen på volden ud til hul 10. Der er tale om et bunddække, der blomstrer om foråret og får flotte bær på i efteråret.  Opgaven blev løst på 3½ time af 12 mand fra Mandagsholdet sammen med greenkeeperne. Det er i verdensklasse.

Vort fine samarbejde med Thymes Planteskole skal samtidig fremhæves i denne forbindelse.

Beplantningen er et led i udvidelse og færdiggørelse af parkeringspladsen. Inden beplantning blev der trukket et elkabel langs volden og ned til hjørnet af pladsen til brug for gæster med campingvogn, ligesom der blev lagt et 20 cm muldlag på skråningen.

P-pladsen udvides i øvrigt med ca. 30 pladser mod øst ved at fælde træer og grave jordvolden væk. Dette arbejde er delvist sponseret af CA Entreprise ved vores nye medlem Claes Andersen.

I har sikkert også bemærket at kørevejene er blevet ændret, så man ikke skal ned og runde i nederste hjørne for at komme ud.

Med udvidelse af pladsen kan vi undgå at anlægge en p-plads på det ny område, men blot begrænse os til få pladser.

Haveholdet4

Tilmelding til PBS

Deadline 1. december 2013

betalingsservice

Køge Golf Klub opkræver kontingent via PBS
For de medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig til den automatiske PBS-betaling, vil kontingentet blive opkrævet manuelt med et administrationsgebyr på 100,- kr. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig til PBS, så gør det nu på dette link. Kontingent vil blive opkrævet med forfaldsdato ultimo januar 2014.

Ratevis betaling
Du har også mulighed for at tilmelde dig til ratevis betaling over 8 rater, første gang den 31. januar og mod et administrationsgebyr på 400,- kr.
Ratevis betaling kræver tilmelding til PBS.
Husk at orientere Administrationen om, at du ønsker ratevis betaling i 2014. 
Har du i 2013 været tilmeldt ratevis betaling, fortsætter du automatisk i 2014 med mindre du melder fra til Administrationen.

Ændring i medlemskategori
Skift af kategori i nedadgående retning, udmeldelse eller ønske om ratevis betaling skal meddeles senest den 1. december for at få virkning for det kommende år. 

adena 480x80

 

Køge Golf Restaurant:

Mortens Aften
10. november 2013

and

  • Gravad laks med dressing & surbrød
  • Andesteg med rødkål, brunede kartofler & andesky
  • Traditionel æblekage med flødeskum

Kr. 195,00 pr. person

Kun mod forudbestilling senest den 7. november 2013 på tlf. 56 65 30 00 
eller på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Udsalget fortsætter 

Golfstore udsalg 

Oprydnings salg - alt skal væk!

  • Golf køller/metal woods, hybrider, jern og putters, spar op til minus 30%
  • Beklædning og sko - spar op til minus 50%

Vi har Danmark’s bedste priser!!!
Husk vi har prisgaranti på alle varer i forretningen.

Køge Golf Shop I/S
Tlf 56656400

 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing