Nyhedsbrev KøGK, januar 2014, 2

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Januar 2014

Kære Gæst,

 

Banner Aktiv Fitness

 

Køge Golf Klub indgår samarbejdsaftale
med Aktiv Fitness, Køge

Vi har indgået sponsoraftale og samarbejdsaftale med Aktiv Fitness, Køge.

I aftalen indgår et medlemstilbud om halvt oprettelsesgebyr = kr. 99,- ved forevisning af DGU-kort fra Køge Golf Klub. Samtidig hermed har Aktiv Fitness, Køge indgået en samarbejdsaftale med fysioterapeut James Taylor, der i første omgang vil være at træffe i centret alle søndage i februar fra kl. 16.00.
Vi glæder os til samarbejdet og henviser i øvrigt til Aktiv Fitness’ hjemmeside www.aktivfitness.dk – Køge-siden.

Samtidig hermed har centret skiftet ejer og ansat Ole Astrup Madsen som daglig leder. Ole er samtidig flyttet til byen, og Ole er elitesportsmand, og spiller på seniorlandsholdet i golf. Han er medlem af Simons Golfklub, men det må vi have lavet om på.

Læs mere

 

Invitation 2014

 

SGS Selandia Golf

Meget tyder på at et tættere samarbejde mellem flere klubber er vejen frem indenfor golfen, og 5 sjællandske klubber har fundet sammen i et nyt samarbejde, nemlig klubberne Ishøj, Køge, Skjoldenæsholm (Old Course banen), Sydsjælland og Vallø. Til gengæld lukkes ordningen ”Golf ved Køge+”. 

Spilleretttighederne i ordningen gælder fra den 1. april til den 31. oktober alle ugens dage med undtagelse af tidsrummet fra kl. 8.00-13.00 på lørdage, søndage og helligdage. Hverdagsmedlemmer kan dog kun benytte deres spilleret på hverdage.

Ordningen koster kr. 975,- og børn/juniorer til halv pris.

Tilmelding til Administrationen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

login gic

I tilknytning til medlemsundersøgelsen har vi fået overvældende, positiv feedback.

I undersøgelsen var der mulighed for at tilkendegive ønsker om at bidrage med frivilligt arbejde. Desværre var undersøgelsen ikke skræddersyet til Køge Golf Klub, men uanset det, så er vi i fuld gang med at behandle emner, og dele dem ud til de enkelte udvalg. I vil herefter blive kontaktet om det videre forløb.

Der var også mulighed for at melde sig som ambassadør med henblik på at kunne kontakte venner og bekendte og tilbyde dem at prøve golfspillet. Det var der 70 medlemmer, der benyttede sig af. Ambassadørerne vil blive kontaktet i maj måned.

Herudover har vi fået rigtigt mange input i fri tekst, som ligeledes bliver behandlet i de enkelte udvalg, så vi herigennem kan få en endnu bedre klub at være sammen om og komme i.

Nøgletallet i undersøgelsen er ambassadørscoren. Der kunne scores fra 1-10 med 10 som det bedste, og ambassadørscoren udregnes ved at trække minusscoren (1-6) fra plusscoren (9-10) for samtlige scores. Her har vi opnået en fornem score på 52 overfor et gennemsnit på 46 = FLOT. I øvrigt ligger vi over gennemsnittet på stort set alle faktorer.

 

adena 480x80

 

Ledige pladser til Vise- og syng med-aften.
Du kan stadig nå at tilmelde dig ... 

Invitation til Vise- og syng med-aften

Viseaften2

Klik på billedet herover for at se det i en større størrelse.

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing