Nu starter sæsonen!

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Marts 2014

Kære Gæst,

 

Begynderskolen indleder sæsonen

Første begynderhold indledes mandag den 31. marts i år. Vi opfordrer alle medlemmer til at være lige så opmærksomme på nye emner til vores klub, som I var sidste år, så succes’en kan fortsætte.
Se http://www.kogegolf.dk/index.php/begynderhold 

Tilmelding foregår til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonisk på tlf. 56 65 10 00.

Forår

 

Begynderudvalget/Mandagsklubben afholder:

Regelspørgeaften

Tirsdag den 25. marts 2013 kl. 19.00 i klubhuset

Aftenen henvender sig fortrinsvis til de seneste års begyndere, men alle er velkomne. Mød op og bliv orienteret om de regler, vi har erfaring for volder de største problemer under spillet.  Endvidere vil der blive orienteret om diverse nye ting. I løbet af aftenen er der mulighed for at få svar på stort set alle mulige spørgsmål.

Tilmelding senest den 21. marts til kontoret (Rie Seidenfaden), mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 56 65 10 00.

Medbring regelbog og skriveredskaber.
Hvis man ikke har den nye regelbog kan den købes den 25/3.

 Banner Dinitrol2

 

Selandia Golf har afløst Golf ved Køge

Selandia Golf (SGS) består af et samarbejde mellem klubberne fra Ishøj, Køge, Skjoldenæsholm, Sydsjælland og Vallø, og prisen er uændret kr. 975, for sæsonen fra 1. april til 31. oktober, og ordningen gælder for fuldtids medlemmer og hverdagsmedlemmer.

Har du lyst til at melde dig til Selandia Golf, så send os en mail på adressen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 56 65 10 00. 

SGS Selandia Golf

 

Frafald af tidsbegrænsning 
for booking af tider i Golfbox

Vi har valgt at fjerne tidsbegrænsningen på 14 dage for booking af tider i Golfbox. Det betyder, at man kan booke lige så langt frem, som man ønsker, men man kan fortsat have max. 5 tider rullende i systemet.

Modstrom banner

Køge Golf Klub forhandler af Golfhäftet

Golfhäftet giver dig mulighed for at spille én gang pr. bane til halv greenfee på mere end 450 golfbaner i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland og Spanien. Du booker tid eller besøger den golfklub, du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhäftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Du betaler kun 450,- kr. för Golfhäftet, hvilket betyder, at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Golfhäftet kan bestilles på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Golfhaftet

Vi byder velkommen til nye samarbejdspartnere

 

Nye sponsorer

Gittes Gardiner

Falke Markiser

Job- og Virksomhedsindsats Køge

 

Nye medlemmer i Erhvervsklubben

Villy Eenberg 

 Klinten – Kursus- og Konferencecenter 

Per Petersen

 SMP Management

Ole A. Madsen

 Aktiv Fitness, Køge

Henrik Weiergang

 Konsulentfirmaet Riis & Weiergang

Svend Gustavsen

 Job- og Virksomhedsindsats Køge

buffet 0

Nyt fra Køge Golf Restaurant

 

Generalforsamling den 18. marts 2014

Inden generalforsamlingen den 18. marts 2014 kl. 19.00, tilbyder Køge Golf Restaurant fra kl. 18.00:
Mørbradgryde med grov mos - kr. 98,-

Tilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Baneåbning

Når banen åbner, har restauranten åbent hver dag kl. 10.00-18.00 med begrænset menukort

Efter 1. april følges de normale åbningstider:
Alle hverdage kl. 10.00-21.00
Lørdag-søndag og helligdage kl. 10.00-18.00

Køkkenet åbner alle dage kl. 11.30 og lukker 1/2 time før restauranten.

 

Personalemeddelelser

Som bekendt er Jytte fratrådt i sidste uge, og det er besluttet ikke at genbesætte stillingen, men at vi prøver at køre igennem med de 3 tilbageværende Rie, Charlotte og Helge.

I betragtning af, at Charlotte fungerer som intern medarbejder med bogholderi, indkøb, medarbejderadministration m.v., og at hun kun arbejder 2 dage om ugen, så bliver Administrationen meget sårbar ved ferier og andet fravær, ligesom der er stor travlhed i perioder i højsæsonen.

Det er derfor besluttet at ansætte en vikar til afhjælpning ved fravær og travlhed, og det er en glæde for os at meddele, at vi har indgået aftale med Hanne Wurr om denne opgave. Hanne er et kendt ansigt i klubben med stor erfaring og leder af det frivillige korps i hverdags gæsteservice, så fremover deler hun sin indsats mellem en frivillig opgave og en ansættelsesmæssig opgave. Vi byder Hanne velkommen og vi glæder os til at arbejde sammen med hende.

   

 

Hanne Wurr 2012

Hanne Wurr.

 

 

Farvel til Jytte

I torsdag tog vi en vemodig afsked med Jytte med morgenbord for inviterede og med mulighed for at kigge forbi i løbet af formiddagen. Vi har modtaget følgende ord fra Jytte:

”Tusind tak for at I gjorde min fratrædelse til en festlig morgen og formiddag. En helt speciel tak til kolleger og bestyrelse og til alle dem, som kiggede forbi og begavede mig på dagen, og tak til Helge for talen ved morgenbordet.” 

100 5018

Jytte Berg.

 

 

Ny rengøringsmedarbejder

Heidi har sagt sit job op efter 1½ år som vores rengøringsmedarbejder. Vi siger Heidi tak for et fint samarbejde. Som afløser for Heidi har vi ansat Susanne Hansen. Tag godt imod Susanne.

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing