Åbning af Sydbanen!

Udskriv

 

 
golfbold 100x100
Nyhedsbrev
Marts 2014

 

Kære Gæst,

 

Forår

 

Kære medlemmer! 

Sæsonstarten 2013 trak ud og Sydbanen åbnede først den 18. april. Det er lang tid at vente for utålmodige golfspillere, som glæder sig til at møde udfordringerne på den store bane.

Den nys overståede vinter har været noget mere nådig hvad is og sne angår. En stort set grøn vinter har afstedkommet, at Sydbanen, som i det sene efterår var udsat for et kraftigt svampetryk på greens og teesteder, nu er ved at være restitueret. Greens ser pæne ud, og med rimelig tørt vejr de sidste 14 dage, er det nu muligt for greenkeeperne at komme i gang med at klippe græs, knivlufte fairways, prikle greens osv.

Efter en lang indledning kommer så de gode nyheder:

Årets Arbejdsmatch bliver mandag den 17. marts

Vi kan vist roligt fastslå, at arbejdsmatchen er blevet en tradition i Køge Golf Klub. Det er nu 6. år i træk vi på denne måde åbner Sydbanen.

Programmet for arbejdsmatchen som følger:

  • 08.30   Morgenkaffe + 1 rundstykke.
               Sponsor er igen i år vores værtspar i Køge Golf Restaurant, Eva
               og Finn Madsen. Tak for det.

  • 09.00   Alle deltagere bliver inddelt i arbejdshold og holdleder udpeges.

  • 09.15   Arbejdet påbegyndes.

  • 12.00   Frokosten i år bliver hvid labskovs (lopeskoves), siger Finn!

  • 13.00   Arbejdsmatch, 9 hullers gunstart.

  • 15.30   Præmieoverrækkelse.

Der åbnes for tilmelding via Golfbox i starten af næste uge.

Baneudvalget håber på rigtig mange tilmeldinger til denne dejlige dag, som både bringer arbejdsglæde og hyggeligt socialt samvær.

For de af klubbens medlemmer, som ikke er med i arbejdsmatchen, vil Sydbanen være åben fra tirsdag den 18. marts.

Arbejdsmatchen og åbningen af Sydbanen er selvfølgelig afhængig af, at vejret arter sig. Kommer der store mængder af regn eller sne (ja man ved jo aldrig) kan aflysning komme på tale.

Når banen nu åbnes så tidligt i år, er den jo stadig ikke i fuldt flor. Jordtemperaturen er ikke meget mere end 7-8 grader og græsset vokser derfor ikke med optimal hastighed.

Parasitterne står i kø for at invadere vore greens, som på grund af mange klipninger, NEDSLAGSMÆRKER og andre slidsår, vil være glimrende infektionssteder. Klippes skal der jo, men genopretning af ALLE nedslagsmærker vil være medvirkende til, at greens bliver mindre sårbare.

Så vi vil bede jer om i opstartsfasen at være ekstra opmærksomme på disse forhold, så vi i hele sæsonen kan fremvise gode og sunde greens.Vi vil afslutte med ønsket om, at I alle må få en god sæson med masser af spændende udfordringer på golfbanen. Husk:

PAS PÅ GREENKEEPERNE
PAS PÅ HINANDEN
PAS PÅ BANEN

Med venlig hilsen

Baneudvalget
Ole Steen Therkildsen

Baneudvalgsformand
Køge Golf Klub 

Facebook like

 

FacebookDu modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på
Powered by AcyMailing