Medlemmerne i Centrum

Udskriv

 

 
golfbold 100x100
Nyhedsbrev
Juni 2014

Kære Gæst,

 

Golfspilleren i Centrum

Som tidligere orienteret har vi indgået aftale med DGU om en ny og løbende tilfredshedsundersøgelse blandt medlemmer og gæster: Golfspilleren i Centrum. Vi får en fantastisk feedback på godt og skidt, som hjælper os til hele tiden at optimere vores serviceudbud. Vi henvender os til 1/3-del af medlemmerne af gangen, og vi har netop modtaget tilbagemelding på den første 1/3-del.

Der er både mulighed for at give verbale kommentarer og give karakterer på alle spørgsmål på en skala fra 1–10. Tilbagemeldingerne er fine og langt overvejende positive. Det glæder vi os meget over, medens vi går om bord i de mindre positive med henblik på at blive bedre.

login gic

 

Turneringer 

 

Summertime Teamplay:

Weekenden 
den 21.-22. juni

I skrivende stund er der enkelte ledige pladser, så vær hurtig på tasterne til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 56 65 10 00. Først til mølle ...

S.U. ASAP og senest den 11. juni kl. 8.00. 

Holte Vinlager Open 2014:

Søndag den 20. juli

De 3 bedste spillere går videre til en landsdækkende finale. 

   

Summertime

 

 

PS Underviser

 

 

Begynderskolen

Begynderskolen er kommet fint fra start, og næste hold indledes 

Mandag den 16. juni kl. 18.30

Der er fortsat ledige pladser. Kender du nogen, der har lyst til at prøve kræfter med golfens svære kunst, så sig til.

 

Køge Golf Shop

callaway-logo1 Pinglogo Mizuno

 

Demodag med Callaway, Ping og Mizuno:

Torsdag den 12. juni fra kl. 14.00-17.00

Kig forbi og få fittet dit golfudstyr, så det passer lige netop til dig.

trackman

Sandkassegolf

Vi har indledt en ny medlemskategori i år – nemlig microer eller sandkassegolf. De leger hver lørdag fra kl. 10.00-11.00. hvis I kender nogen, der har lyst, så mød op.

Sandkassegolf2

Damerne i Køge Golf Klub støtter brysterne

Igen i 2014 er Køge Golf klub tilmeldt Pink Cup. Det er en landsdækkende golfturnering for kvinder til fordel for kampen mod brystkræft. 

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller. De 30 klubber som får indsamlet flest penge til brystkræftsagen inviteres til en festlig landsfinale.

For at få samlet så mange penge ind som muligt, har flere damer derfor i de sidste par uger solgt lodder. Alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse med henblik på forskning i brystkræft.

Som flere måske har set er der i Gæsteservice og Restauranten en bøtte med tee’s. Her gælder det om at gætte antallet af tee’s. Også det beløb går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Til herredag den 12. og 19. juni vil damerne sælge lodder, hvor præmierne vil være særligt udvalgte til mænd.

Køb lodder eller gæt antal tee’s og vær med til at støtte brysterne.

Tirsdag den 24. juni er tilegnet Pink Cup hvor alle damer i Køge Golf Klub er velkomne - også selvom de ikke er med i damedagen. 

logoPinkCup

 

Modstrom banner

Ungseniorer

Vi har et ekstraordinært godt tilbud til unge mennesker under 28 år – nemlig ungseniorer, og vi har en god tilgang af nye medlemmer fra andre klubber. Er du under 28 år eller i besiddelse af et studiekort, så koster et fuldtids medlemskab kun kr. 2.800,- på årsbasis. Vi tilbyder medlemskabet for resten af sæsonen til halv pris = kr. 1.400,-

Udbred det gode budskab big-smiley-006

Restauranten 

Facebook like

 

FacebookDu modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

 

 

Powered by AcyMailing