Super service i Køge Golf Klub!

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Juli 2014

Kære Gæst,

 

Vores starterservice – en hjælp til selvhjælp!

Ved spil på Sydbanen skal du melde dig hos starteren senest 10 minutter før start.
Starterfunktionen er bemandet i weekends og helligdage kl. 8.00-14.00.

Som et led i den samlede serviceorganisation blev Starterservice etableret sidste år som en weekendservice for medlemmer og gæster, og de opererer fra det ny starterhus, som er sponseret af XL Byg.

Serviceorganisationen består af Gæsteservice, Starterservice og Baneservice, og deres tøjsponsor er Din Tøjmand i Store Heddinge og Fakse. Funktionen er udelukkende bemandet af frivillige medlemmer, der yder en FLOT og ulønnet indsats for klubben i bestræbelserne på at sikre et højt serviceniveau overfor medlemmer og gæster.

Starterservice fungerer på de travleste tidspunkter på ugen, hvor der er maksimalt pres på Sydbanen. Det er Starterservice’s opgave at sikre bedst muligt flow på banen i samarbejde med Baneservice, og det gør de bl.a. gennem smidighed og fleksibilitet ved at sikre at holdene kommer af sted på de bestilte tidspunkter og herunder løser uforudsete, opståede problemer med forsinkelse o.s.v., så tiderne ikke skrider hen over dagen.

Dertil kommer, at de har til opgave at foreslå og anvise sammensætning af spillerne så vidt muligt i 4-bolde, og på denne måde optimere flowet og frigøre tider - alt sammen under iagttagelse af handicapbegrænsningen på 36 pr. spiller og 120 for bolden. Endelig skal starteren sikre ro på 1. teested.

Starterservice har ligeledes til opgave at forhindre, at der er nogen, der misbruger systemet. Desværre erfarer vi lejlighedsvis, at der er medlemmer, der booker 4 mand på bolden uanset, at de kun er 2 eller 3, der skal spille. Det er naturligvis uacceptabel adfærd, som vi ikke kan tolerere. Hvis man bliver forhindret i at spille, skal man booke sig af bolden, så andre kan booke sig på.

For at sikre optimalt flow på banen skal alle - både medlemmer og gæster - melde sig til starteren senest 10 minutter før start, og husk at møde andre som du selv ønsker at blive mødt med godt humør og smil, idet bemærkes, at starteren er klubbens myndighedsperson i funktionen.

Det skal præciseres, at spillerne skal overholde deres tid og efterkomme starterens anvisninger. I modsat fald mister spilleren sin tid.

Det er vigtigt at fremhæve og indskærpe, at vores egne medlemmer ligesom vores gæster husker at melde sig overfor Starterservice, der er bemandet lørdag, søndag og helligdage i tidsrummet fra kl. 8.00-14.00.

foto 5

Sjakbajsen for starterservice Kurt Bruhn er nr. 2 fra venstre.

  

Regionsgolf

Stor succes for regionsholdene i veteranrækken

Klubbens 3 hold i den store landsdækkende turnering har på bedste vis repræsenteret klubben, idet alle 3 hold præsterede, at vinde deres respektive rækker.

C holdet som ubesejret, B holdet skulle vinde den sidste hjemmekamp med mere end 7-4 over Halsted Kloster, og det blev klaret med bravur, da resultatet blev 9-2 og førstepladsen var herefter hjemme.

Veteran Elite holdet, som var oprykker fra A rækken sidste år, fik førstepladsen efter kun en tabt kamp, så alt i alt flotte resultater der betyder, at holdene nu skal ud i kvalifikationskampe i august måned om Sjællandsmesterskabet.  

100 4302

Køgespiller helt til tops i Køge Junior Cup

Traditionen tro afviklede Køge Golf Klub DGU Ranglisteturnering Køge Junior Cup 2014 den 11. juli.

Der var deltagelse af 40 unge golfspillere fra hele landet, og turneringen blev afviklet over 2 x 18 huller, og den blev spillet fra scratch.

Køge Golf Klubs stortalent Ilya Yakimov, der netop er fyldt 18 år, spillede fremragende og vandt turneringen i +2 og 5 points foran nummer to. Ilya har en meget seriøs tilgang til sporten og han har netop debuteret på ECCO Touren.

I næste nyhedsbrev vil vi tegne en portræt af Ilya.

IMG 2262

Ilya Yakimov er nr. 2 fra højre.

 

Nyt begynderhold indledes den 4. august

Over 80% af alle nye medlemmer melder sig ind på opfordring fra nuværende medlemmer. Derfor er du en meget betydningsfuld ambassadør for os.

Kender du nogen, der overvejer at begynde at spille golf, så har du chancen for at tilbyde dem at deltage på begynderholdet, der indledes mandag den 4. august. Se mere på hjemmesiden - klik her.

Modstrom banner

 

Næste match:

No8 Golf Match lørdag den 2. august

Alle indtægter går ubeskåret til Scleroseforeningen.
Støt det gode formål og deltag i arrangementet: 

Morgenmad, golfmatch, grillbuffet til frokost og underholdning for kr. 600,- pr. person.

Matchen afvikles som en 4-mands holdturnering.

Tilmelding på www.datour.dk suppleret med en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om polo str. og DGU-nr. samt besked hvis du vil være på hold sammen med andre. Tilmeldingen lukker 29. juli kl. 12.00.

  Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing