Medlem skaffer medlem kampagne

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
August 2014

Kære Gæst,

 

Spil golf resten af året - det koster kun 500 kr!

 

Under dette slogan slår Køge Golf Klub dørene op for et Åbent Hus arrangement lørdag den 23. august og søndag den 24. august i tidsrummet kl. 10-13

Der er tale om en landsdækkende kampagne i forbindelse med europatour - turneringen Made in Denmark. Kampagnen vil primært fungere som en ”medlem skaffer medlem kampagne”. Vi opfordrer vores medlemmer til at invitere familie, venner og bekendte med til arrangementet, hvor der bliver lejlighed til at prøve golfspillets forskellige facetter under instruktion af klubbens proer, og hvor I kan få lejlighed til at spille et par huller på Nordbanen sammen med jeres gæster.

Sæt kryds i kalenderen og spred det glade budskab, og benyt jer af muligheden for at få en hyggelig dag i Køge Golf Klub sammen med gode venner og bekendte.

banner 900x200

 

Årets sidste begynderhold

Mandag den 4. august indledtes årets 4. og sidste begynderhold med 37 tilmeldte begyndere.

Det koster kr. 1.000,- for et 2 måneders begynderforløb med lån af udstyr, golfkørekort og spil i Mandagsklubben. Ved indmeldelse primo oktober efter prøveperiodens udløb koster kontingentet for resten af året kr. 300,-.

Begynderne er meget begejstrede for den modtagelse de får af underviserne Arne Pedersen og Bent Andreasen og holdkaptajnerne, der alle yder en meget kompetent indsats, samtidig med, at begynderne oplever et fremragende socialt miljø i klubben.

Erfaringen siger, at over 90% af begynderne melder sig ind i klubben efterfølgende.

100 5466-web2

Begynderhold 4 2014.

Samarbejde indledes med Vallø Slotskro

Èn af Køge Golf Klubs nyeste samarbejdspartnere Vallø Slotskro har store forventninger til at samarbejde med klubbens medlemmer og gæster. Som introduktion til samarbejdet tilbyder Vallø Slotskro i de næste 2 måneder en 4 retters gourmetmenu for en favørpris på 400 kr. for Køge Golf Klubs medlemmer og gæster. Blandt de medlemmer, der benytter sig af tilbuddet, vil der blive trukket lod om et gavekort på kr. 1.000,- ved udløb af tilbuddet. 

Banner Vallø Slotskro

Klik på billedet for at se det i en større størrelse. 

 

Velkommen til ny samarbejdspartner

Det er en fornøjelse for os at byde velkommen til Dansk Avis Tryk a/s som ny samarbejdspartner og medlem i Erhvervsklubben pr. 1.1.2015. Vi byder samtidig velkommen til Mette Hviid og Sven Togsverd som nye medlemmer i klubben og i Erhvervsklubben. 

     DATlogo

 

Næste match:

Høstturnering lørdag den 16. august

Sponsorer: Starmark og Royal Unibrew

Der spilles i 2 rækker. A-rækken spiller slagspil og B-rækken spiller stableford.På turneringsdagen vil der være udstillet biler fra Starmark på forpladsen.Husk at det er den sidste turnering som tæller til Synoptik Cup.

Tilmeldingen er åben i Golfbox.

 

Modstrom banner

 

Opfordring til nye medlemmer og
medlemmer med højt handicap

I Golfspilleren i Centrum får vi en specifik statistik på udmeldte medlemmers begrundelse for at forlade klubben. Det fremgår, at vi ikke mister medlemmer på grund af utilfredshed, men af andre årsager, nemlig: 

  • utilstrækkelig udnyttelse af medlemskabet
  • manglende tid til golf
  • på grund af flytning eller
  • manglende spillemakker.

For dem der ikke udnytter deres medlemskab tilstrækkeligt opfordrer vi til, at I får ændret jeres medlemskab til jeres behov. Dvs. hvis du f.eks. er fuldtids medlem, men kun spiller egen bane nogle få gange om året, så opfordrer vi dig til at ændre medlemskab til et greenfee medlemskab med DGU-kort, hvor det kun koster kr. 1.300 p.a., men til gengæld betaler du også greenfee på egen bane. Manglende udnyttelse hænger nok også sammen med manglende tid til golf.

Flytning kan vi ikke gøre noget ved, men med hensyn til manglende spillemakker opfordrer vi til, at du melder dig i en ”klub i klubben”, der passer til dig. Det er tilsyneladende mest udtalt for nye og nyere medlemmer, der typisk heller ikke har fået spillet sig ned i handicap. Her kan vi på det kraftigste anbefale, at du møder op i Mandagsklubben. Vores erfaring er, at kun ca. halvdelen af alle nye medlemmer deltager i Mandagsklubben, og det er synd. Du har alle muligheder for at få spillemakkere via Mandagsklubben, der i øvrigt også har et dejligt socialt miljø. 

Spiller-for-lidt

Turnering for medlemmer,
der får spillet for lidt golf

Fredag den 1. august afviklede Køge Golf Klub et arrangement for medlemmer, der får spillet for lidt golf. Arrangementet var i regi af Mandagsklubben og det bestod af 1½ times instruktion og træning under ledelse af proerne, en 9-hullers turnering på Nordbanen med deltagelse af Mandagsklubbens holdkaptajner, og efterfølgende var der spisning og socialt samvær.

Der var deltagelse af 21 glade golfere, der dystede om præmier sponseret af Proshoppen, Restauranten og klubben, og vinderne blev:

Nr. 1 

 

Flemming Rasmussen  

 

25 points (+7 points) 

Nr. 2

 

Randi Teigland

 

23 points (+5 points)

Nr. 3 

 

Bent Sønberg

 

20 points (+2 points)

Der var tale om et meget vellykket arrangement, som vi har planer om at gøre til en fast tradition med et forårs- og et efterårsarrangement.

RandiT

Vinderen af tættest på hullet: Randi Teigland.

 

Proshoppen holder udsalg

Spar 10% - 20% - 30% - 40%

Kig forbi og få et godt tilbud!

Køge Golf Shop
Tlf. 56 65 64 00

trackman

 

DA Tour til fordel for Sclerose

Lørdag, den 2. august stillede Køge Golf Klub og Køge Golf Restaurant sine faciliteter gratis til rådighed for et velgørenhedsarrangement til fordel for Sclerose. Initiativtager til arrangementet var Kenneth Fischer fra tøjforretningen No 8 på Køge Torv. No 8 Køge har samtidig indgået et samarbejde med Køge Golf Klub som tøjsponsor for Begynderudvalget og Mandagsklubben.

Der var stor opbakning til arrangementet med 110 deltagere, og turneringen blev afviklet i flere rækker både som en holdturnering og en individuel turnering, og flere af Køge Golf Klubs spillere opnåede flotte placeringer som f.eks.:

Mesterrækken

 

   

 

Nr. 1

Erik Larsen 

   

37 points 

 

 

   

 

A-rækken

 

   

 

Nr. 1 

Søren Sonberg 

   

40 points

Nr. 4 

Michael Olsen

   

37 points

 

 

   

 

B-rækken

 

   

 

Nr. 4 

Klaus Olsen

   

37 points

Nr. 5

Henrik Plam

   

37 points

Under spisningen og det sociale samvær var der indsamling og auktion, ligesom Kirsten Siggaard og Kim Schwartz underholdt.

Arrangementet kastede et flot overskud på over 50.000 kr. af sig, der går ubeskåret til indsatsen mod Sclerose. 


Hole in one – begynderheld?

Det er ikke mange, der opnår at lave hole in one i deres lange golfliv, men det har Vicky gjort.

Vicky indledte sin golfkarriere på begynderhold 2 i år i maj måned, og det skulle ikke tage hende længere end 2 måneder at præstere sin første hole in one på Nordbanens hul 9 i en match i Mandagsklubben.

Vi iler med lykønskning til Vicky.

 
    Vicky 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing