Spot on Køge Golf Klub

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
August 2014

Kære Gæst,

 

Elitens 1. holds damer spiller om oprykning

Damernes hold i 1. division spillede den afgørende match mod Hedeland søndag den 10. august.

Spændingen blev udløst allerede på 16. green og kampen mod Hedeland vundet med 8-4. Det er første gang i 6 år at damerne har vundet på udebane i Hedeland. Dermed er Køge vinder af pulje 2 i 1. division øst og skal spille om oprykning til GE Moneybank divisionen. Det bliver lørdag den 6. september i Frederikssund, hvor de skal møde vinderen af pulje 1: Asserbo. Kom og støt damerne på dagen!

Se resultatet af puljen - klik her.

Damer 5

Holdet bestod af fra venstre: Stine Stenspil, Rikke Thomassen, Christina Kuld, Sophie Silberbrandt og holdkaptajn Søren Thomassen.

 

Rundt om banen 

I skrivende stund har Sydbanen nu været åben for spil i 149 dage. Indtil nu har det jo været en fantastisk sæson for banen, som har nydt godt af et mildt forår og en særdeles varm sommer. Jeg går også ud fra, at I som spillere har haft en fornøjelig tid i Køge Golf Klub.

I undersøgelsen "Golfspilleren i Centrum" har både I samt vore gæster skrevet rosende om banen, og her er det på sin plads at takke en dygtig og hårdt arbejdende greenkeeperstab for deres indsats.

Heldigvis hviler mandskabet ikke på laurbærrene, men er af den opfattelse, at vi blot er på vej. Deres målsætning er mere end nogensinde at få en bane af så høj kvalitet, at den kan matche de bedste anlæg i Danmark.

Klubbens bestyrelse og baneudvalg har nøjagtig den samme opfattelse, og derfor håber vi, at arbejdet med den nye drivingrange kan sættes i gang til efteråret, men mere om det senere.

Når det er sagt, har vi fremadrettet stadig nogle udfordringer, som skal have fuld opmærksomhed. I denne sommer har vi set en kraftig udtørring af vore fairways, hvilket er meget naturligt, når vejrguderne ikke begunstiger banen med regn. Da banen er placeret på lerjord bliver overfladen meget hård, hvilket selvfølgelig kan være en fordel for de ikke så langtslående, men ikke så godt for græsset. Dog har vi ikke været så hårdt ramt som så mange andre baner, da lerjorden jo også er bedre til at holde på vandet end de mere lette jorde.

I den kommende tid påbegyndes et eftersåningsprogram af de faiwayområder, som er hårdest ramt.

Greens er det vi stadig arbejder meget med. Jeg har tidligere beskrevet problemerne med gamle push up greens, og vi fortsætter med det plejeprogram, hvor vi har luftet greens og tilført mere topdress (sand). Jo mere vi får styr på de grundlæggende vækstvilkår og sikret fri dræning, jo hurtige kan vi få indsået blandingen af rødsvingel og alm. hvene.

I uge 36 den 1. og 2. september propprikker vi greens på Sydbanen, eftersår og topdresser. Spilleforholdene på greens vil selvfølgelig blive påvirket, men inden for en uge bliver alle glade igen.

Husk til stadighed på, at drage omsorg for banen. Oprette nedslagsmærker, lægge tørv på plads, samt rive i bunkers efter besøg bør høre til de grundlæggende færdigheder enhver golfspiller er i besiddelse af. Husk at placere hele riven i bunkeren således, at den ligger på tværs af spilleretningen.

  • Pas på greenkeeperne
  • Pas på banen
  • Pas på hinanden

Ole Steen Therkildsen
Baneudvalgsformand

Det-koster-kun-500-kr

Klik på billedet for at se det i en større størrelse. 

 

Aflagte puttere eftersøges til skolegolf

Vil du have ulejligheden med at se, om du har en aflagt putter stående, som du ikke skal bruge?

I så fald vil vi være meget glade for at få den doneret, da vi har behov for et antal puttere til anvendelse ved skolegolf.

Vi står parat med åbne arme ...


Banner Vallø Slotskro

Klik på billedet for at se det i en større størrelse. 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing