Kom med input til din golfklubs fremtid!

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Oktober 2014

Kære Gæst,

 

Banestatus

På grund af de ekstremt store vandmængder indenfor de seneste 14 dage er banerne meget våde, og vi har set os nødsagede til at lukke Sydbanen, ligesom Nordbanen også er meget våd og i realiteten også burde lukkes.

Genåbning af Sydbanen – helt eller delvist - kan komme på tale i løbet af næste uge fra tirsdag afhængigt af vejrets udvikling. Vi orienterer herom på vores hjemmeside, hvortil henvises.

Når spillet genoptages appellerer vi til, at så mange som muligt anvender bærebag, og ved brug af trolley henstiller vi til, at I kører udenfor fairways.

Greens er gode, men som sædvanlig vil vi også anmode om, at man retter nedslagsmærker op. Det er virkelig vigtigt, at greens ikke kommer ind i vinteren med en masse åbne sår, som giver grobund for svampeangreb.

Vi beklager situationen, men vi er desværre ikke herrer over vejret. 

Ole Steen Therkildsen
Baneudvalget

Efteraar

 

Indkaldelse til medlemsmøde

Klubben afholder medlemsmøde tirsdag den 28. oktober kl. 19.00. Her vil bestyrelsen orientere om klubbens aktuelle status – herunder anlæg af ny driving range og omlægning af nogle huller på Nordbanen, og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Reserver tidspunktet.
Vel mødt!

Middag inden medlemsmødet
Køge Golf Restaurant tilbyder i forbindelse med medlemsmødet:

Klassisk Wienerschnitzel for kun 98,- kr./couvert.
Serveres fra kl. 17.30.

Bestilling senest søndag den 26. oktober kl. 17.00 på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Kob GH 2015 gratis 2014 lille

Golfhäftet sælges i Køge Golf Klub. 

 

Dit medlemskab

Deadline 1. december 2014 

Ændring i medlemskategori
Skift af kategori i nedadgående retning, udmeldelse eller ønske om ratevis betaling skal meddeles senest den 1. december for at få virkning for det kommende år. 

Ratevis betaling
Du har også mulighed for at tilmelde dig til ratevis betaling over 8 rater, første gang den 31. januar og mod et administrationsgebyr på 50,- kr. pr. rate.
Ratevis betaling kræver tilmelding til PBS.
Husk at orientere Administrationen om, at du ønsker ratevis betaling i 2015. 
Har du i 2014 været tilmeldt ratevis betaling, fortsætter du automatisk i 2015 med mindre du melder fra til Administrationen.

Køge Golf Klub opkræver kontingent via PBS
For de medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig til den automatiske PBS-betaling, vil kontingentet blive opkrævet manuelt med et administrationsgebyr på 100,- kr. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig til PBS, så gør det nu på dette link. Kontingent vil blive opkrævet med forfaldsdato ultimo januar 2015.

betalingsservice 

Banner Vallø Slotskro 3

Klik på annoncen for at se den i en større størrelse. 

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing