Sydbanen er genåbnet!

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Oktober 2014

Kære Gæst,

 

Sydbanen er genåbnet!

I vort seneste nyhedsbrev orienterede vi om, at vi havde forhåbninger til, at vi kunne åbne Sydbanen helt eller delvist tidligst tirsdag.

Det er derfor meget glædeligt, at vejrguderne har været med os, og Sydbanen er nu igen fuldt åben for spil med de hensyn, som vi opfordrede til i nyhedsbrevet, hvor vi skrev:  

Banestatus

På grund af de ekstremt store vandmængder indenfor de seneste 14 dage er banerne meget våde, og vi har set os nødsagede til at lukke Sydbanen, ligesom Nordbanen også er meget våd og i realiteten også burde lukkes.

Genåbning af Sydbanen – helt eller delvist - kan komme på tale i løbet af næste uge fra tirsdag afhængigt af vejrets udvikling. Vi orienterer herom på vores hjemmeside, hvortil henvises.

Når spillet genoptages appellerer vi til, at så mange som muligt anvender bærebag, og ved brug af trolley henstiller vi til, at I kører udenfor fairways.

Greens er gode, men som sædvanlig vil vi også anmode om, at man retter nedslagsmærker op. Det er virkelig vigtigt, at greens ikke kommer ind i vinteren med en masse åbne sår, som giver grobund for svampeangreb.

Vi beklager situationen, men vi er desværre ikke herrer over vejret.  

Efteraar

 Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing