Husk tilmelding til Pingvin Cup

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Januar 2015

Kære Gæst,

 

Næste turnering:

Pingvin Cup 

Søndag den 18. januar 2015
Husk sidste tilmelding via www.golfbox.dk er onsdag den 14. januar 2015!

DSC 0069 

Status på 1. etape - Projekt Nord

Vi er i fuld gang med 1. etape af projekt Nord, der omhandler anlæg af en ny Driving Range og en mindre udvidelse af Nordbanen. Arbejdet udføres delvis af vores egne greenkeepere, og projekteringen varetages af vores dygtige medlem, ingeniør Leif Bagger-Hansen, der arbejder frivilligt, og projektet billiggøres yderligere af en række gode sponsorater. Til trods herfor opererer vi med en anlægsramme på kr. 2,0 mio. inkl. moms.

Vi har udnyttet vores forkøbsret til et mindre areal, der ligger bagved hul 3 på Nordbanen. Dette areal inddrager vi som en del af Nordbanen, idet vi forlænger hul 2 fra et par 4 hul til et par 5 hul ved at forlænge hulforløbet og anlægge en ny green på det ny areal. Samtidig anlægges et nyt teested, så der spilles tilbage til nuværende hul 3’s green.

Hul 1 flyttes til den nuværende Driving Range, og der anlægges et nyt hul 9, hvor der spilles fra nuværende teesteds område til en ny green, der anlægges i nærheden af, hvor hul 1’s teested er nu. Samtidig udvides søen til dobbelt størrelse, og nuværende hul 9’s green vil fremtidig kunne anvendes til træningsområde for indspil.

Forventet ibrugtagning af hul 1, 2 og 3: 1. april 2016, og hul 9 pr. 1. april 2017.

14 08 19 Koge Par 3 DR B REVISED ny 

Driving Range flyttes og udvides med en længde på 300 meter ud på det nye areal. Arealet er tilsået i efteråret, og græsset er kommet fint op. Der skal anlægges et delvist overdækket og fuldt flisebelagt udslagsområde med nye udslagsmåtter. Der er tale om en stor opgave.

Arbejdet skrider planmæssigt frem, og ibrugtagning af ny Driving Range forventes at kunne ske i løbet af maj måned 2015.

Byggeskilt1

Vi byder velkommen til 
nye samarbejdspartnere

Daluiso A/S, Køge      
Just Pavillon A/S      
Tømrer- og snedkermester Bjarne F. Hansen     Medlem af Erhvervsklubben

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing