Snart forår

Udskriv

 

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du ikke kan se dem kan du åbne nyhedsbrevet i din browser.

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Februar 2015

Kære Gæst,

 

Vinter starterhus

Status på anlæg af driving range

Anlægsarbejdet med anlæg af driving range skrider planmæssigt fremad. 

Nu er den ny boldgrav installeret med transportbånd op til boldlageret, og lige nu er Nils Wiums folk i fuld gang med at rejse overdækningerne på udslagsområdet, og det næste bliver lægning af fliser.

Der vil blive etableret et midlertidigt udslagsområde på gl. driving range, som kan anvendes til kort spil indenfor volden ud mod Nordbanens hul 2. Denne mulighed vil være gældende så snart  boldmaskinen er geninstalleret. Nærmere herom følger.

Opsamling af sten på det ny areal
Der er planlagt en dag med sten-opsamling på det ny område, som bliver en del af den ny driving range. Her vil der være behov for mange frivillige medlemmers hjælp. Så snart der er afklaring om tidspunktet, vender vi tilbage med en forespørgsel om hjælpere.

Udslagshuse 2

Ledige bagskabe

I forbindelse med årets udmeldelser er der blevet bagskabe ledige – fortrinsvis 60 cm overskabe til en pris på 700,- kr. pr. år. Vi henleder samtidig opmærksomheden på, at vi har etableret et batteriskab. Her kan du leje et batterirum til opladning af dit batteri for kr. 200,- pr. år.

Vi forventer iøvrigt at udvide med yderligere et bagrum inden sæsonstart, hvor vi kan tilbyde 80 cm under- og overskabe.

Interesserede kan rette henvendelse til Administrationen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Bagskabe

Indkaldelse til Generalforsamling

Køge Golf Klub afholder generalforsamling torsdag den 19. marts kl. 19.00. 
Sæt allerede nu X i kalenderen! 

 

Vintermåtter

Klubben har indkøbt et antal vintermåtter i plastik med tees. Der er tale om et forsøg. Vi stiller derfor måtterne frem på skranken i Gæsteservice i foyeren til fri afbenyttelse, så vores medlemmer – så mange som muligt - kan afprøve måtten og dens funktion. 

Anvendelsen af måtten beskytter banen, samtidig med, at man som spiller undgår at slå ned i den våde fairway. Vi er meget interesserede i tilbagemeldinger fra jer, der prøver måtten af.

Husk at lægge måtten tilbage efter brug, så andre også kan få glæde af den.
Måtten kan også købes i Administrationen for kr. 100,-

rocket-launcher-smart-winter-rules-mat-by-divotend-golf-tees-available-tee-size-both-sized-tees-3-9918-p rocket-launcher-smart-winter-rules-mat-by-divotend-golf-tees-available-tee-size-both-sized-tees-9918-p

Selandia Golf fortsætter uændret i 2015

Den populære ordning med spil på 5 baner fortsætter på samme betingelser og med de samme klubber i 2015 som i 2014. Ordningen er gældende fra den 1. april til den 31. oktober, og de 5 deltagende klubber er: Ishøj, Køge, Skjoldenæsholm, Sydsjælland og Vallø, og prisen er uændret kr. 975,00, og ordningen tilbydes til fuldtids- og hverdagsmedlemmer, og juniorer kan deltage til halv pris. 

Vi retter direkte kontakt til de medlemmer, der deltog i ordningen sidste år med hensyn til ny-tilmelding, og medlemmer, der ikke deltog, kan tilmelde sig via Administrationen. 

Pressemeddelelse - klik her

SGS Selandia Golf

Gæstesamarbejde med 
Royal Mougins Golf Club

Gældende fra 1. januar 2015

Royal Mougins Golf Club er en eksklusiv og privat Provence golfklub med internationalt miljø beliggende ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Nice.

Greenfeepris
Normalpris 200 Euro. 
Vores medlemspris 120 Euro.

Hotelpris
Normalpris mellem 280 og 480 Euro. 
Vores medlemspris: 260 Euro fast for 2 personer (juli og august undtaget)

Rabatterne kan alene opnås ved booking gennem Royal Moungins nordiske repræsentant: Jan Pedersen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 52 45 15 82.

Se mere om de luksuriøse forhold på Royal Mougins' website www.royalmougins.fr 

4 Royal Mougins 2. hul teeslag

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

 

 

Powered by AcyMailing