Indvielse af den nye drivingrange

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Maj 2015

Kære Gæst,

 

Den nye drivingrange åbner fredag

Den ny drivingrange tages i brug fredag den 8. maj kl. 7.30, og vil derefter være åben alle 7 dage om ugen fra kl. 7.30, idet bemærkes, at der samles bolde ind før dette tidspunkt hver morgen. Derudover er det nødvendigt at lukke rangen lørdag, den 9. maj kl. 12.00-13.00 for ekstra opsamling.

De nye bolde er desværre ikke nået frem endnu. Det betyder, at vi i første omgang må anvende de gamle bolde, men fra på fredag vil de blive vasket.

Både drivingrange og boldanlæg tages i brug, og for at trække bolde skal du bruge en chip eller poletter. Som tidligere oplyst skal der betales et depositum på kr. 100,- for chippen, der til gengæld kan optankes med et antal spande for kr. 5,- pr. spand. Chip og optankning kan fås i Gæsteservice og i Administrationen.

Udover chippen kan der også trækkes poletter i en automat i foyeren. Poletterne koster kr. 10,- pr. styk, og de er primært beregnet for greenfeegæster.

Ved udslag fra måtterne på den ny range skal der anvendes gummitees, og de kan købes i shoppen.

IMG 0067

Frivillige til boldopsamling søges!

Klubben har overtaget drivingrange fra pro'erne, og derfor også overtaget opgaven med at samle bolde ind. I tilknytning hertil er der investeret i en ny bil og nyt opsamlingsgrej, der er meget nemt at betjene med mekanisk aflæsning. En runde for opsamling tager ca. et par timer, og vi søger morgenfriske hjælpere til opgaven.

Interesserede kan henvende sig til Administrationen eller sende en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

April-2015-GH

Indsamling af præmier til Pink Cup

Vi vil gerne anmode om præmier/ sponsorater til Pink Cup indsamlingen til kampen mod brystkræft, og høre om der er medlemmer, der vil sælge lodder uden for klubben evt. på deres arbejdsplads (100 lodder med 10 præmier, der ikke er så golfrelaterede).

Vi modtager gerne små som store bidrag til det gode formål.

Kontakt Ellen Hansen inden 1. juni på tlf. 30583825 eller på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næste turnering

Holte Vinlager Open

Søndag den 17. maj 2015

Tilmelding via www.golfbox.dk senest den 13. maj kl. 12.00.

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

 

Powered by AcyMailing