Succes for elitespiller fra Køge Golf Klub

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Maj 2015

Kære Gæst,

Succes for elitespiller fra Køge Golf Klub

Jakob Hartington    

Til alle jer der ikke kender mig, så hedder jeg Jakob Stender Hartington og har spillet golf i 26 år – alle år i Køge Golf Klub (KGK). Jeg er ved at være fast inventar på vores første hold og er derudover spillerrepræsentant for eliten på herre siden. Privat er jeg gift og til daglig arbejder jeg som ingeniør i en norsk virksomhed. For 9 år siden fik vi en datter og har især de sidste tre år kunnet bruge en hel del af min tid på golfen igen. Over de sidste tre år er jeg kommet ned fra hcp. 3,9 til i dag +1,6 og er 32 år – så formen er ved at være der igen. I weekenden d. 16. og 17 maj stillede jeg op i min første eliterangliste i mange år.
Turneringen var en 36 hullers ...

Læs mere

Eliten spiller igen i weekenden

Lørdag spiller veteranholdet kl. 8.00 mod Helsingør
Søndag spiller 3. holds herrer kl. 8.00 mod CGC.

Kom og hep på vores dygtige elitespillere!

Banen

Tilmelding til Begynderhold 3

Tredje begynderhold med 2 måneders prøvemedlemskab indledes mandag den 8. juni kl. 18.30. Vi opfordrer alle medlemmer, der kender golfinteresserede, til at hjælpe til med at få dem til at melde sig.

KoGK annonce 90x258 proverunde-3-2015

Klik på billedet for at se det i en større størrelse.

 

Brev fra Baneudvalgsformanden

Den nye drivingrange

Klubben har nu monteret gummitees på de nye udslagsmåtter, da det har vist sig for ”bøvlet”, at brugerne selv skulle løfte måtter, få ondt i ryggen, knækkede negle osv.

Gummitees er derfor klubbens ejendom, og eventuel fjernelse af disse anses for ulovlig bortskaffelse af klubbens ejendom. Der er monteret 3 forskellige størrelser, så medlemmerne bedes afholde sig fra at ændre på tee højderne.

Udslagsmåtterne er vinklet i en bestemt retning, så vi undgår, at eventuelle slicede bolde ender op på Lilleskolens område. Derfor må der ikke ændres på måtternes placering. Husk i øvrigt at tage de tomme kurve med tilbage til boldautomaten.

Desværre har vi været ramt af ustabil drift både ved boldautomat og ved vekselautomat i foyeren. Vi får udskiftet displayet på boldautomaten, så det bliver helt enkelt at trække bolde.

Syd- og Nordbanen
Vi har stadig problemer med cigaretskodder i broken tee cups. Hvis du absolut skal ryge på banen, findes der lommeaskebægere på disken ved gæsteservice.

Når vi nu er i gang med sure opstød, så skal I lade teestedsmarkeringerne stå, som de står. De placeres, så de kan ses fra den retning, man nærmer sig teestedet.

OG så til allersidst ­­­­­­­­­­­­­­­– læg opslåede tørv på plads!

Med venlig hilsen
Baneudvalget v/ Ole Therkildsen

IMG 0138

Hole in one

Tillykke til Ellen Hansen, som lavede årets første hole in one den 10. maj på Sydbanens hul 1. Tak til Bryghuset Braunstein for hole in one whisky!

Hole-in-one

Velkommen til nye medlemmer
i Erhvervsklubben

Henrik Kyst, Ledelse & Co.
Lars Tue Toftild, Blue Water Shipping

Facebook like

 


Facebook

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på

Powered by AcyMailing