Pink Cup nærmer sig

Udskriv

 

 

golfbold 100x100


Nyhedsbrev
Juni 2015

Kære Gæst,

 

Pink Cup:

Damerne i Køge Golf Klub støtter brysterne

Pink Cup er en landsdækkende golfturnering for kvinder til fordel for kampen mod brystkræft. Man fristes næsten til at sige ”naturligvis er Køge Golf Klub med”, det er nemlig 12. gang.

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller. De 40 klubber som får indsamlet flest penge til brystkræftsagen inviteres til en festlig landsfinale i Kokkedal golfklub den 18. september.

For at få samlet så mange penge ind som muligt, har flere damer derfor i de sidste par uger solgt lodder. Alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse med henblik på forskning i brystkræft.

Som flere måske har set er der i Restauranten en bøtte med LYSERØDE perler. Her gælder det om at gætte antallet af perler. Et gæt koster 10 kr og der er ingen begrænsning for hvor mange gæt man giver. Også disse beløb går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Til herredag den 11. juni vil damerne sælge lodder, hvor præmierne naturligvis vil være særligt udvalgte til mænd.

STØT BRYSTERNE - køb lodder eller gæt antal perler!

Der er mange flere tiltag i de kommende uger, og det hele kulminerer tirsdag den 30. juni som er tilegnet Pink Cup. ALLE damer i Køge Golf Klub med max hcp 36 er velkomne til at spille med - også selvom de ikke er med i damedagen. Der er åben for tilmelding i www.golfbox.dk

For spillere med hcp over 36, både damer og herrer er der en speciel Pink Cup turnering på Nordbanen, mandag den 29. juni.

pink-cup-002a

Medhjælpere søges til Køge Golf Klubs bod ved Idrættens Sommerfest på Køge Torv

Køge Kommune har inviteret alle kommunens foreninger til at deltage i IDRÆTTENS SOMMERFEST på Køge Torv lørdag den 20. juni fra kl. 10.00-15.00.

Fra klubbens side har vi budt ind på en bod på 3 x 3 meter, som vi skal dele med en anden forening. Har du lyst til at hjælpe til og fortælle interesserede om vores dejlige klub, så hører vi meget gerne fra dig?

Vi skulle gerne være nogle stykker, så vagterne ikke bliver så lange, og også så vi altid er min. 2 personer tilstede i teltet.Udover uddeling af materiale om klubben med opfordring til medlemskab, så arrangerer vi også en lille puttekonkurrence.Det bliver rigtigt sjovt og festligt på Køge Torv den 20. juni.

Har du lyst til at give et nap med, så sig venligst til senest mandag den 15. ds. – gerne med angivelse af bedste tid - første eller sidste del (kl. 10.00-12.30 eller 12.30-15.00).

Vi håber meget på at du har lyst til at deltage :-)
Tilmelding til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

100 1218

Nyhetsbrev ShoppensWeekend

Facebook like

 

FacebookDu modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Køge Golf Klubs nyhedsbrev.Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, tryk på
Powered by AcyMailing